About Webinar: Cybersecurity as a Service


About Webinar: Cybersecurity as a Service

Πώς η KLEOPAS ALLIOTT μεταμόρφωσε την Επιχειρησιακή Ασφάλεια

About Webinar: Cybersecurity as a Service

Πώς η KLEOPAS ALLIOTT μεταμόρφωσε την Επιχειρησιακή Ασφάλεια


Σχετικά με το Webinar

Η ασφάλεια του δικτύου και των εφαρμογών είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση, ειδικά όταν πρόκειται για τη διαχείριση της μισθοδοσίας για λογαριασμό κάποιων πολύ μεγάλων διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Σε αυτό το webinar, η Μαρία Γρατσία, CEO της KLEOPAS ALLIOTT BUSINESS CONSULTANTS SA, παρουσίασε το έργο αναβάθμισης της ψηφιακής ασφάλειας της επιχείρησης, που περιλαμβάνει ασφάλεια δικτύου και εφαρμογών, αναθεώρηση διαδικασιών και πολιτικών ασφαλείας, εκπαίδευση των χρηστών, και Security as a Service.

Επίσης, εξήγησε πώς η επιχείρηση διαχειρίστηκε την ανάγκη για αλλαγή κουλτούρας και διασφάλισε τη συνεργασία των ανθρώπων της, προκειμένου να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την εταιρική ασφάλεια.

Το Webinar πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, σας προωθούμε το μαγνητοσκοπημένο webinar.
Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε και με ένα network assessment (αξιολόγηση δικτύου)* ΔΩΡΕΑΝ για την επιχείρησή σας.

*Το network assessment της EMPIST είναι μια ολοκληρωμένη αναφορά και εξέταση του πλαισίου πληροφορικής, της διαχείρισης, της ασφάλειας και της συνολικής λειτουργικότητας της εταιρείας σας. Εντοπίζουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης και σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας.

Search:

10 Signs Your IT Support
is Reactive, Not Proactive

Download our exclusive eBook to learn how your business can benefit from proactive IT support.